Kedves Tagok, Tisztelt Pénztárgéphasználók és Látogatók!

Jelenleg fejlesztés alatt áll oldalunk, addig is némi információ rólunk. Elsősorban pénztárgép szervizeket tömörítő, de a pénztárgéphasználók érdekeit is védő szervezetként definiáljuk magunkat! Tagjaink elsősorban pénztárgépek forgalmazását és szervizelését végzik, emellett természetesen a pénztárgépek kiegészítőit és kellékeit is szivesen ajánlják az érdeklődőknek.

Testületünk történelme az 199x-es években kezdődött, amikor is elsősorban még az irodagépek kívánták meg a szakértelmet, lévén nem volt még pénztárgép kötelezettség. Az 199x-es években kezdődő pénztárgéphasználati kötelezettség újabb területet adott érdekvédelmi szervezetünknek, majd idővel a pénztárgép szervizelés vette át az irodagépek fő helyét Tagjaink tevékenységében.

Manapság az online pénztárgépek jelentik a fő szakmai kihívást mindannyiunknak: mind felhasználói, mind műszerészi, mind forgalmazói oldalról. Elismerve a hasznosságát, de nem eltekintve a műszaki megoldások újdonságából adódó problémáktól, nagy feladatot ró ez a szervizekre és a műszerészekre egyaránt. Új technika, új szabályok: megújuló Testület!